Post by rakiddiritem on Feb 6, 2022 14:33:23 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Home Design: House Decor Makeover ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Home Design: House Decor Makeover IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodai glitch primogems ▞▞▞
▞▞▞ Home Design: House Decor Makeover 2022 version ▞▞▞
Žiovauti. Tiesiog dar viena „Match 3“, leidžianti šiek tiek įsibėgėti, o paskui per sunku judėti į priekį, neišleidžiant pinigų stiprintuvams. Be to, jūs tikrai gausite tik 2 dizaino pasirinkimus, nebent norite žiūrėti begalę skelbimų, kad gautumėte geresnį pasirinkimą. Žaisdami jie prašo juos įvertinti. Tačiau galite pasirinkti tik 5* arba 1-4* įvertinimą. Jei pasirenkate 1–4, jie to neįrašo arba nepateks į komentarų puslapį. Slaptas ir godus.
Dizaineris
Žaidimas yra vienas iš mano mėgstamiausių žaidimų
Man patinka 333 lygis
Home Design: House Decor Makeover Hlavolamy puo
Man patinka žaidimas, bet tam tikru momentu jūs turite žaisti tam tikrus lygius vėl ir vėl, ir vėl ir vėl, nebent norite nusipirkti paketą, kurio kaina yra nepaprastai brangi, jei ne, tada būsite įstrigę tame lygyje kelioms dienoms ir aš tikrai, jie man atsiųs bendrą žinutę, sakydami, kad atsiprašome, kad turite problemų su šia yada yada, ir tai puiku, bet nebent ketinate ką nors padaryti, tiesiog nemažinkite kainų. būtų daug smagiau
1601 lygyje išbuvau beveik 2 mėnesius. Nėra lygio atnaujinimo. Labai blogiausia. Tikimės, kad kūrėjas galės dažniau atnaujinti lygį.
Kaip atsikratyti skelbimų, kurie pasirodo po KIEKVIENO ŽAIDIMO!!!
Gražus geras žaidimas
Reikia duoti daugiau monetų
Maniau, kad tai žodžių žaidimas. Aš nusivylęs. Jo. Kaip. Likusieji. Be jo žaisti neįmanoma. Daiktų pirkimas. Beprotiški dalykai. Ištrinta
geriausias žaidimas man patinka tokio tipo žaidimai, bet tai yra geriausia jį atsisiųsti ir mėgautis. Esu labai laimingas, kad man šis žaidimas taip patinka, kad įvertinčiau šį žaidimą 5 žvaigždutėmis.😆😗 Man patinka kurti, kad galėčiau žaisti šį žaidimą kiekvieną kartą laikas 😎戈複奴 蒐坦韹O, todėl visi mėgaujasi šiuo žaidimu yra labai įdomus žaidimas. Niekas negali nekęsti šio žaidimo ar gali pateikti blogų atsiliepimų. I loveeeeeeee ittt.😍😚
Sveiki, man patinka žaidimas ❤️
Ką tik pradėjau žaisti šį nuostabų žaidimą ir man viskas jame patinka. Tai nuostabu 🌟
Buvo smagu, bet buvo labai kvailas skelbimų kiekis
Home Design: House Decor Makeover ปริศนา hqft
Home Design: House Decor Makeover Teka-teki writ
Man tai patinka 💓. Atrodo, kad tai mano namai 😘🏡
gražu, bet ne tiek puošiu ne taip gražiai
Geras žaidimas, bet prideda daug
Apskritai, puikus žaidimas. Tačiau skelbimai šiek tiek erzina. Tai yra saldainių simpatija, o kai kurie lygiai yra gana sunkūs.
Manau, tai tikrai nerealu, bet skelbimai yra bet kas, bet aš vis tiek duodu 5 ❤❤❤❤❤
Tai suteikia tam tikrų idėjų
Yra daug skelbimų. Nerekomenduoju
Play Together Įprastos temos hru
Visai geras žaidimas
Man patinka interjero dizainas, bet žaidimas toks sunkus. Ar negali būti vieno interjero dizaino žaidimo, kuris nebūtų toks.
Puikus žaidimas!...labai patinka. Bet didelė problema, kai pasiekiau 264 lygį. Baldų piktogramos visiškai išnyko ir aš negaliu nieko nusipirkti. Pataisykite tai mums, kūrėjams
Tai tikrai šaunu ir labai patiko, smagu, nuostabu
انها لعبة سخيفة 😣😏😫
Puikus žaidimas 😊👍🥀
Oho
Man labai patinka, kad tai miela, ir ačiū už pastangas, kurias skyrėte Putinui šiame žaidime
Home Design: House Decor Makeover معمایی kwx
Žaidimas yra įprastos 3 rungtynės, o kambariai yra gražūs. Tačiau yra DAUG skelbimų (praleidžiama po 5 sekundžių). Galite žiūrėti visus reklaminius bonusus.
Man patinka šis žaidimas, jis taip atpalaiduoja ir padeda man įveikti stresą!
Pats žaidimas patiko, bet per daug skelbimų.
Žaidimas, pagrįstas 3 atitikimu ir dizainu. Malonus, tiesiog atpalaiduojantis būdas praleisti šiek tiek laiko per laisvas dienos akimirkas. Nedaug pagalbinių priemonių, dėl kurių tikrai skųstis, nereikia žaisti pinigų ar iššokančių langų. Skirta 4 žvaigždutės.
Tai pats blogiausias žaidimas, kokį aš kada nors mačiau, neįdiekite... Backwaz🤬
GERAI, man patinka šis žaidimas