Post by rakiddiritem on Feb 6, 2022 14:30:22 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ I, The One - Fun Fighting Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ I, The One - Fun Fighting Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ цхеат цоде бесконачан ресурс ▞▞▞
▞▞▞ I, The One - Fun Fighting Game 2022 version ▞▞▞
唯我獨尊 - 動作格鬥遊戲 動作 fwf
I, The One - Fun Fighting Game የእንቅስቃሴ arko
I, The One - Fun Fighting Game অ্যাকশন ygkd
Zato Phone Cases | Redbubble
Превише огласа и не можете прескочити те огласе. Морате да гледате рекламе скоро сваких 10 секунди.
Нлкола
I, The One - एक्शन फाइटिंग गेम कार्रवाई nniw
Добра је игра 🎮 али проблем је што би требало да буде више напада и нових мапа, ажурирајте игру брзо, чекамо и можемо да сачекамо јер је ова игра најбоља али за ажурирање је потребно време ⌚
Једна контрола игре је тако тешка за коришћење
то је игра за губљење времена када јој је досадно, не могу рећи да је веома фасцинантна јер нема идеје и узбуђења док је играте. Али ипак, то је генерално добра игра.
Забавно. Али физика је смеће. То чини изузетно фрустрирајућим током играња.
The Frostrune Приключения exd
Грр не свиђа ми се ова игра
Ова игра је ужасна, идеја је добра, али је толико тешка да вас приморава да гледате рекламу да бисте урадили било шта да би на почетку требало да буде лакше.
Луда борба!
Несвиђа ми се
Волим кад ме убију саиграчи на мојој електроници, не знам како
I, The One - Fun Fighting Game Jangovar jeap
Critical Strike CS: Counter Terrorist Online FPS - Google Play
То је добра игра, али играм више од сат времена и не могу да завршим лвл1, а непријатељи су надјачани
Да ли је ово ПвП зато што је заиста лако?
Рецензенти којима се није баш допала ова игра нити контроле, истина је да је тешко устати. Предуго је потребно за подизање нивоа, за следећу фазу, новац за куповину алата не помаже толико, након куповине некако нестаје. Контроле су превише ограничене, покрети су сувише спори и одложени. Није вредно.
Треба га поправити, постаје бела и још увек је укључена, али не видим ништа
Платио сам без огласа, сада се огласи враћају након ажурирања. 2 звездице. Добија 2 јер је игра глатка, али не нудити огласе него враћати огласе је ужасно.
Забавно за играње, али тешко за борбу и лоша контрола.
онако
најбоља игра, али молимо вас да додате фрнд листе, онлајн режим, приватне собе и нову мапу. и има много грешака, али ја волим грешке!! па молим вас не поправљајте квар, тисм .
Oprema za frizerske salone zagreb
Играо сам ово прошле године изгубио сам сав свој напредак, а онда када сам се вратио, никада нисам видео ажурирање као што је игра лигњи, али ми се свиђа што има неколико чувара и играче иннскуид игре и преузмите ову апликацију, она је ОДЛИЧНА!!
Добро и ужасно јер увек покушавам да оживим и онда нема реклама, али одједном када умрем или победим има много реклама
Ово је заиста забавна игра коју играм две године, скоро је супер забавна, али тада у јулу 2020. или само 2020. није имала толико апликација као сада
Мислим да је ово невероватно. Тако је забавно када вам је досадно и ово ће сигурно морати да добије 100 од 100 5 звездица
Молимо додајте мултиплаиер онлине
I, the One - Aksi Pertempuran Aksi camy
Ова игра је епска, неке мапе су се показале као прави изазов, моје једине две замерке су; Пошто је ова игра веома мала, лако јој је досадити, али осећам да се ово може променити месечним ажурирањима или чак чешћим ажурирањима. Моја друга замерка је што је њихова ова мапа на којој се сви набацују на вас, и буквално је немогуће победити!!! Али осим тога, ова игра је била угодна!
Лајк за тебе❤
Ова игра је забавна и сјајна и одлична и из ње можете научити како да се борите и да радите преокрет, ударце и слично
Иако видим потенцијал у овој игрици, стварно је грешка. Скоро увек када почнем меч, док се учитава на белом екрану, чујем звукове борбе. Када се коначно учита, или сам на поду запањен или мртав. Молим те поправи ово!
На последњем нивоу када је ниво 100 ставите шефа којег је теже оборити
Игрица је можда добра тек скидам игром сам и феномена је.
Много добра игрица све похвале
Не желим да будем зао, али дођавола ако ме натерај да гледам рекламу да би ме оживео макар ме оживео!!!!!! И вештачка интелигенција ће увек циљати на мене као што цела гомила људи само погоди, а ја први замахнем, али их чак ни не погодим.
То је веома добра игра, пробајте
Некако ова игра дефинише закон физике, твој противник је много јачи од тебе.... Не можеш никога нокаутирати, али они могу да те отерају са ринга..... Ако желиш да бесниш онда је ова игра тај.....
Лепа игра, али има толико реклама.
Ова игра је толико лоша да сам је деинсталирао на 1. нивоу јер је напад 🐌 успорен. Предлажем да нико не игра ову игру
Provider: Nisni medijski sadrzaji d.o.o. za nakladnicku djelatnost. Size: 98.9 MB. Category: Games. Compatibility. iPhone: Requires iOS 6.0 or later.
Мислим, ова утакмица може имати шансу. Али стварно је лоша. камеру не могу да померим па сам упао у заседу с леђа и умро. такође можете променити циљање. Оно што мислим је да не могу да нападнем неког другог и када нападнем једноставно не погоди особа тачно испред мене, али уместо тога напада типа који је пао. такође појачања нису чак ни добра. као да ће АИ доћи до истог нивоа за отприлике 10 секунди. молим вас учините то тако да можете: померите камеру, изаберите кога нападате, а не само настављате да нападате Тхе
Pikulanje on the App Store