Post by rakiddiritem on Feb 6, 2022 14:24:14 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Flight Pilot Simulator 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Flight Pilot Simulator 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code ključi za napake ▞▞▞
▞▞▞ Flight Pilot Simulator 3D 2022 version ▞▞▞
To ni prijetna igra, niti ne prevažate potnikov, vse ne so misije, zaradi česar igra ni zanimiva
Všeč mi je igra, je natančna, mehanika je enostavna in je zamudna, imam samo 2 težavi, pri vzletanju jumbo jetov se odbijajo levo in desno, zaradi česar se moja krila dotikajo vzletno-pristajalne steze in se zrušim, 2. je jumbo jeti nikoli ne morejo pristati na letalonosilkah. Zapravil sem svoj denar za nakup Boeinga za prevoz 200+ potnikov do prevoznika.
Najboljši simulator letenja, kar sem jih kdaj igral, vendar je misija "hitrost zvoka" zelo težko dokončana, vzel sem si potrpljenja in časa, da sem pridobil veliko denarja v misijah "brezplačnega letenja" za nakup letala, potrebnega za "hitrost". of sound" nisem bil zadovoljen, ko sem se tako močno trudil, da bi presegel to raven in nisem mogel, zdi se, da je nemogoče dokončati to raven, zato sem moral odstraniti aplikacijo, cenil bom to, prosim, če lahko naredite videoposnetek o tem, kako dokončati to raven.
Meni igre sploh ne odpre.
To ni nič podobnega simulatorju, pravzaprav ima veliko arkadnih kontrol in značilnosti letenja. Vendar pa je kot igra spodobna. Misije so meh in tudi brezplačen let bo postal dolgočasen. Poleg tega morda mislite, da bo trajalo veliko časa, da dobite vsa letala, a ko ste malo dlje v igri, imate nenadoma vsa letala in postane dolgočasno.
Zelo je bedna
To aplikacijo uničuje Google in njeno vztrajno dodajanje nekaj časa sem mislil, da se z nakupom letal končajo dodatki, a danes, kot običajno, presenečenje dodaja v izobilju Google nima konca, da se nadaljuje gnile dodaja, da jim je vseeno? Sploh, če uničijo dobro aplikacijo,. Mislim, da so Googlovi proizvajalci aplikacij za močno orožje držali 60 dolarjev in mislili, da oglasi ne bi bili nazaj.
cool ni jennndnf nf za učinkovitejšo yii na to da je to
Flight Pilot Simulator 3D Role Playing ctfa
Nekajkrat, ko sem to igral, je bilo zabavno. Tukaj je stvar, ko poskušam naložiti igro, se prikaže črn zaslon in se ne naloži. Zato mu dajem 4 zvezdice
Zdi se zabavna igra. Škoda le, da morate plačati za posebne misije, da napredujete, kar je zanič za to, kar naj bi bila brezplačna igra.
Čeprav mi je ta igra všeč, vrtenje loterije nima smisla. Zakaj bi človeku omogočilo, da osvoji nekaj, kar že ima? Nekatera letala so na primer na loteriji, potencialno bi lahko zmagali letalo, ki ga že imate. Zakaj ne bi naredil tako, da bi imel samo letala, ki jih uporabnik še nima?
Najboljši
Igra je dobra, vendar so misije, ko moraš iti poleg letala, grozne
Strašno netočna igra, neuigrana. Ko poskusite pristati, samodejno spremenijo kot kamere, tako da ne vidite, kam greste. Zaradi njih naredite tudi nemogoče pristopne kote, vodilne oznake pa vas odvrnejo več kot pomagajo.
No, kul je. Moj brat je imel nekaj takega, a ti tam nisi imel misij.
Flight Pilot Simulator 3D Role Playing ctfa
Simulador de Vuelo 3D Juegos de rol recr
Všeč mi je ta igra, vendar imam na začetku črn zaslon. In kovancev denarja na letalu je preveč.
Ampak povlecite
Všeč mi je bila moja izkušnja z igranjem te igre, čeprav bi bilo mogoče dodati več ukazov ali gumbov, da bi igro otežili in naredili zanimivo.
Ta igra je res dobra, vendar bi ji dal pet zvezdic, če bi dodali način, v katerem ne morete obračati zaslona
To igro sem igral, dokler nisem prišel do prve "posebne misije". Če bi želel igrati misijo, bi moral plačati 7 dolarjev in mi ne bi dovolilo nadaljevati v naslednjo stopnjo. Ne prenesite.
Najslabša igra, ki sem jo kdaj igral, je veliko oglasov, večina igre so oglasi in ko boste igrali misijo, se boste naključno zrušili in umrli (resnično, to je problem, a vseeno lahko rečemo, da je nadležno)
Kul igra, vendar lahko doda več lassenger letal🙂. Letalonosilke so premajhne, da bi pristajala velika letala, najzahtevnejši del pa je, ko mora biti nos letala nekaj časa v škatli. Upam, da bo lažje, saj obožujem letala in to že dolgo igram. Obstaja prostor za izboljšave, vendar dobro delo!!!!!🙂
Zabavna igra! Nakupi v aplikaciji so absurdno dragi, vendar ne skrbite. Vse je zlahka dosegljivo brez porabe pravega denarja, če vstavite nekaj časa v način brezplačnega letenja. Imam več kot 26 milijonov dolarjev in nimam ničesar drugega za nakup. Rad bi videl filter "moj obešalnik", ki mi prikazuje samo letala, ki jih imam. Nestrpno čakam tudi zavihek Legenda misij. Brezplačen nasvet: Ko pristanete na letališču, vedno izberite »zamenjaj letalo«. Postavljeni boste na začetek vzletno-pristajalne steze za enostaven vzlet, ne glede na to, kateri načrt izberete.
Huda igrica lepo se odziva grafika je Škoda le da se ne da naredit loopinga Edin če se bo dal potem kasneje ko pridem do športnega leta Aja manjkajo utripajoče lučke na krilih in vzadj pa je mogoče, da bi bil še notranji pogled Drgace pa kot sm rekel TOP špil 💪👍
Ne bom plačal za letalo, ki stane 8 dolarjev, samo da bi prešel na naslednjo raven. To je izigravanje in prevara. Če ne morem igrati igre, ne da bi prisilil v porabo denarja, potem obstaja veliko drugih iger.
Krn neki
Simulador de Vuelo 3D Juegos de rol recr
Glasni, neprijetni oglasi iz tridesetih let vsakič, ko dokončate misijo. Če k temu dodam: - Ali bodo nove ravni kdaj izšle? - Resno, kaj je s cenami teh letal? Zagotovo nihče ne plača več kot 30 funtov za nova letala v tem, kar je v končni fazi sub-par sim. Nimate niti več kotov gledanja. Ko sem to prvič prenesel, sem bil tako zadovoljen z njim, a z več, veliko slabšimi oglasi, pomanjkanjem razvoja in izsiljevalskimi cenami, se bom verjetno naučil samo x-plane
Zelo navdušujoča igra. Veliko različnih letal za vadbo. Napadite balone, da dobite kovance in kupite več letal. Naredite si pot do visokega ranga. Dobra zabava, vendar poskusite točiti gorivo med letom ali nočnim pristankom. Nemogoče, če nimaš zelo mirne roke. Poskušal sem in poskušal in vsakič mi ni uspelo. Ampak še vedno se trudim.
Uredi igrica
dobra
War Machines: Tank Army Game ایکشن xmtu
Ko dosežete mojstrsko raven, ne morete opraviti nobene misije! Obdobje! Če seveda ne plačaš!
prekratke steze za pristat
Ne morem odpreti igre ... samo prazna stran dlje časa
Ne odpira se. Zaslon postane črn, ko ga poskušam odpreti.
OK igra bi dobila 5 zvezdic, a če bi bila le kakovost 👌 in 4k nad vsemi odličnimi igrami za otroke in družino!
nekoč mi je bila ta igra všeč že leta 2016. Zdaj, ko poskušam zagnati igro, dobim črn zaslon, zaradi česar je ni mogoče igrati.
Igra daje dobro izkušnjo letenja. Zelo bi bil hvaležen, če bi se področje igre spremenilo glede na velike lete, kot je 747. Sam sem lastnik velikega komercialnega leta v igri in ga prisiljen pristati na istih majhnih letališčih, kar je slaba izkušnja.
ta igra je zanič. pokrajine so čudovite, toda vsakič, ko je oglas, igra zamrzne. in vedno, ko poskušam vklopiti način za letalo, tako da ni oglasov, vedno zmrzne! prosim popravi to. Želim samo igrati svojo igro.
Posodobitev: na žalost vam daje samo 3 brezplačne kroge za igranje za 4. misijo, za katero morate plačati, da boste lahko napredovali na naslednjo raven misij, ki je zanič. Igra mi ni tako všeč. Če bi me malo bolj zasvojili z igro, bi morda pomislil, ampak ne, hvala, dober sem. Precej kul je, čeprav je težko reči, ali ste na pravi višini za zvezde. Ampak to je precej kul igra.
To je dobra aplikacija. Verjamem, da lahko to igrate brez povezave. (Razen za nakladanje letal in nivojev.) Razlog, zakaj dajem temu 4 zvezdice, je, da se čez nekaj časa naveličaš. Mogoče bi bilo neverjetno ustvariti svoj avatar in imeti možnost, da greste skozi zgodbo s svojim likom. Drugače pa odlična aplikacija!
Dobra igra, vendar ocenjujem 1*, ker se moja igra znova zažene naključno in izgubim napredek! Popravi to prosim
Ocenite to 4 zvezdice, ker nimam igralne palice in ne morem premagati potapljaške dirke, vendar mi je vseeno všeč in tudi ni pošteno, ker je sovražnik hitrejši od mene v potopni dirki, sovražim tega sovražnika, ki je hitrejši od mene
Dobre kontrole, dobra grafika in enostavna ... popolna igra, kajne? narobe. Ko opravite vse stopnje za začetnike, morate opraviti "posebno nalogo", da nadaljujete z igranjem ravni vajenca, vendar uganite, kaj morate PLAČATI za igranje ravni! Tako sem bil jezen, da sem po tem izbrisal igro. Ampak hej, če ste pripravljeni ali si lahko privoščite plačati 7,49 $, potem pojdite.
Pač katastrofa
Odlična simulacija
dober ubijalec časa skoraj teden dni. potem vse stane pravi denar. in VELIKO za igro, ki je nikoli ne bi mogel igrati z nikomer drugim ali na spletu. Ko dobite vsa možna letala, ne da bi porabili dejanski denar, postanejo krediti v igri popolnoma neuporabni
Ta igra je dobra, vendar je nekaj napak. Poskusite popraviti. Animacija nesreče na vodi in kopnem ni dobra. Toda druge animacije so boljše. Poskusite dati ročaj. Nadzor s premikanjem mobilnega telefona je težaven. Ampak vse dobro. Hvala.
Dejansko dela.
Res dobra igra in resnično priporočam, da jo prenesete.. edina težava so te nadležne ponudbe, ki se prikažejo tik preden imate dovolj denarja, da jih kupite, na primer pravkar so prišle iz brezplačnega načina letenja z 899720 in mi je ponudila nekaj vrednega 900000, ko zapustim način igre...
Ta aplikacija je zelo dobra v vseh kategorijah. Zato sem na vsakem področju dal pet zvezdic. Je zelo enostaven za nadzor in simulacija je odlična za brezplačno različico. Plačal sem za nekatere, ki jih na koncu neham uporabljati, saj so zelo počasni pri krmiljenju in zelo slabi vsi skupaj. Želim si, da bi to lahko nadgradili na višjo različico z več funkcijami in seveda bom pripravljen plačati za novo različico. Hvala za lepo dobro uravnoteženo aplikacijo na androidu, saj si ne morem privoščiti jabolk.