Post by rakiddiritem on Feb 6, 2022 14:15:13 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hungry Dragon ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hungry Dragon IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ odemknout zdroj ▞▞▞
▞▞▞ Hungry Dragon 2022 version ▞▞▞
Podobné jako hladový žralok
Hra - Casio - Hungry dragon. Aukro Počítače a hry Hry Ostatní. info. Nabídka už bohužel skončila, ale níže jsme vám našli pár podobných.
Jako hlad Shark, jen s tím rozdílem, že máš draka. Jinak chytlavé a zábavné 😉.
Je to velmi podobný hladový žralok a to byla výborná hra. Takže tohle musí být taky výborné
Problém se stal stejný s "hladovým žralokem". Strávil jsem hodiny hraním a získáváním velkých draků, ale celý můj proces je pryč. Použil jsem zálohování do cloudu, ale NEFUNGUJE. JE TO ZTRÁTA ČASU.
Líbí se mi tato hra, protože je zábavné ji hrát, když se nudíte, a má také mnoho zábavných a skvěle vypadajících draků
Je to dobrá hra, má stejné kouzlo jako hladový žralok, ale je těžké vidět, kam můžete létat nebo ne. Vrstvy nejsou dostatečně vyhraněné, takže je těžké určit, zda se jedná o zeď nebo pozadí.
Hungry Dragon Arkádové tkda
Ot má krásné modely a animace, ale rád bych viděl verzi pro více hráčů, kde budete hrát za 3. osobu s drakem, ale můžete jíst, spát nebo mít rodinu jako Dragon Sim od TurboRocketGames, a dokonce i jedinečné modely. podle pohlaví a typu draka. To by bylo rozkošné a úžasné.
Stejně jako její původce má i tato hra zábavné prvky jako Hungry shark. Má ten rozpoznatelný umělecký styl a zábavnou dynamiku jako poslední hra. Je to však jiné Má jednu velkou mapu, která se rozšiřuje jako jejich největší. Nezahrnuje také příslušenství pro lidi, kteří mají rádi jednoduchou hru. Vše, co potřebujete, je mazlíček a kůže a můžete vyrazit. Jako obvykle zde nejsou žádné překvapivé reklamy. Pořádají také turnaje o ceny zdarma. Více než zábavná hra, stejně dobrá jako její předchůdce.
Dobrý
Návykové a zábavné, ale reklamy mi z nějakého důvodu nejsou nikdy dostupné.
Zábavné, ale přál bych si, aby bylo získávání mincí o něco rychlejší, protože nahromadění dostatečného množství mincí pro dalšího draka trvá věčnost.
Dobrá hra, ale doslova nemáte prostor vidět, co je před vámi a je to otravné. Váš drak zabírá celou obrazovku a necháte vás narazit do zdí, bomby a nemáte tušení, kam jdeš, taková škoda, oprav to, prosím, já používám malého draka a používá se celá obrazovka, takže si umím představit použití XXL draka 🐉
Survival on Raft: Multiplayer Simulácie djfx
Popřát jsem to restaruje jdu si zahrát jinou hru pak zase zpátky a dělám to celý vod znova za me 1hvezda pls opravteto jinak dobry
Milujte tuto hru, ale neustálá vyskakovací okna a chyby jsou neuvěřitelně nepříjemné. Máme to, kupujeme skvělé, nové zlevněné draky, žádný problém.Ale pokaždé, když kliknete na jinou obrazovku menu, vaši hru předběhne stejná neúnavná reklama. Nainstaloval jsem během vánočního tématu, ale od té doby jsem objevil hladový vánoční perk (perníkový buff) je jen prázdninová záležitost? Neuvěřitelná ostuda. To byla polovina legrace..
Aktuální navigační pokyny do Hungry Dragons Cafe (Kitchen, Dimsum & Coffee)založené na dopravní situaci – od Waze a ostatních řidičů.
Dobrá hra ale po tom co jsme ji odinstalovali a sase nainstalovali tak se mi vubec NECHCE NACIST!!!!!!
Milujte toto. To se mi moc líbí. Hrál jsem všechny hladové hry (ano, to jsem uvedl záměrně); všechny jsou skvělé. V minulosti jsem měl problémy s ukládáním do cloudu. Jak bylo uvedeno, s halloweenskou aktualizací dochází k mnoha pádům, ale nemyslím si, že by to mělo popisovat celou hru. Pokud máte rádi draky, je to pro vás ideální mobilní hra (není to den draků, ale bude to muset stačit. Povzdech...) stále skvělá hra
stáhnout Fly My Dragon apk nejnovější verzi od FunToCreate - nejrychlejší - zdarma - bezpečný pro zařízení Android. Létat draka přes pozemky!
Nemyslel jsem si, že by něco překonalo sérii Hungry Shark, ale tohle je úžasné! Velmi zábavná hra s úžasnou grafikou a ovládání nemůže být lepší. Dobře odvedená práce vývojářům! Samozřejmě pro ty, kteří se ptají, ano, ve hrách jsou nákupy, ale musíte za hraní zaplatit nebo za výhru?, a odpověď je NE! To je to, co podle mého názoru udělá z této hry jednu z velikánů. Skvělá hra a velmi doporučené stažení!
Dungeons & Dragons Lair Fantastické umění Fantasy, drak, anne Stokes, ... zaútočí na žraloka Lair Hungry Shark, velkého bílého žraloka, zvířata, arkáda png
Hungry Dragon آرکید yms
Je to skvělá hra je to lehčí než hladový žralok sice tu nejsou jetpacky,a ty různé vychytávky ale proto je tahle hra veliký originál
Není tichý můj typ hry
Tato hra je docela zábavná. Líbí se mi to, je to něco jako hra Hungry Shark, ale lepší! Existuje celá řada skvělých draků a můžete dýchat oheň! Ale zatlačil jsem Dely na něco, co musíte omylem povolit, takže teď to nebude fungovat. Tak jsem to musel smazat a znovu nainstalovat.
miluji tuto hru, ale máte pocit, že postoupit až k drakům trvá příliš dlouho. Cítím, že čím vyšší zkušenosti získáte, tím těžší je zvýšit úroveň svého draka, protože stojí tolik.
Je to hrozne o proti hladovému žralokovi
JE SUPROVÁ
Super hra ale kdyby nemuseli furt žrát tak by to bilo super ale to nevadí aspoň je ta hra o jídle a ti draci jsou hezký a ta animace taky děkuji tvůrcům že udělali tuhle hru😄
Hra byla skvělá až do dneška. Nenačte se a zamrzne můj telefon Samsung S10. Nevkládám tiket podpory. Jste hlavní vývojář her. Opravte problém s hrami. Berete peníze od lidí a máte neúspěšnou hru. Opravit. Nejen můj problém. Mnoho vašich uživatelů má stejný problém
Tato hra mi neustále padá už po několika minutách hraní. Je to skvělá hra, ale také ztrácím veškerý svůj postup pokaždé, když se zhroutí. Moc bych si přál, aby to fungovalo správně 😭
Hungry Dragon je arkádová hra na vzestupu od Ubisoft Entertainment s více než deseti miliony hráčů. Dynamická hratelnost a flexibilní
Jako hladový žralok.Kopírajt
Bomba
Hungry Dragon Arkaadmängud tyk
zabira moc mista
Nejlepší hra co jsem kdy hrál 😀😎👨👩
Hungry Dragon არკადული sep
Stejný problém, ovládání je hra až neuvěřitelně hrozná. Jakýkoli pokus vzlétnout nahoru vede k střemhlavému bombardování přímo dolů, dokud nezemřete. Vůbec nelze ovládat let. Opravte to a já si hru můžu nechat a pokud to stojí za 5 hvězdiček!